Helsingin yliopiston erityispedagogiikan opiskelijoiden ainejärjestö

Alumnit

Valmistutko pian tai oletko kenties jo valmistunut? Ei hätää – voit liittyä Erikeepperin alumniksi!

Erikeepperin alumnitoiminnan tarkoituksena on kerätä yhteen koulutuksestamme valmistuneet henkilöt ja auttaa heitä ylläpitämään opiskeluaikana luomiaan suhteita. Erikeepperin alumneilla on oma suljettu Facebook-ryhmä, johon kannattaa liittyä jo ennen valmistumista. Ryhmä löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/groups/795768887234791/, ja siellä voi keskustella esimerkiksi valmistumiseen tai työelämään liittyvistä asioista. Lisäksi ryhmässä sovitaan alumnitapaamisista, joita Erikeepperi järjestää vähintään kerran lukukaudessa. Tapaamisten muoto määräytyy alumnien toiveiden mukaan, mutta tarkoituksena on tukea alumnien hyvinvointia tarjoamalla mukavaa vapaa-ajan toimintaa, jonka lomassa pääsee vaihtamaan ajatuksia muiden samalla alalla olevien kanssa. Myös kaikki maisterivaiheen opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita alumnitapaamisiin!

Käythän valmistumisen jälkeen myös täyttämässä tietosi Erikeepperin alumnirekisteriin
Näin pääset virallisesti osaksi Erikeepperin alumniyhteisöä sekä alumnien sähköpostilistalle, jonka kautta tiedotetaan ajankohtaisista alumniasioista.

Alumniyhteisöön liittyminen on täysin ilmaista eikä edellytä Erikeepperin jäsenyyttä! Myöskään alumnitapaamisiin osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta jos alumnitapaamisten yhteydessä on maksullisia aktiviteetteja (esim. keilaus), sponsoroi Erikeepperi vain jäseniään. Halutessasi voitkin alumniyhteisöön liittymisen jälkeen maksaa Erikeepperin kannatusjäsenmaksun (15 € / 7 vuotta*), jolloin pääset ilmaiseksi tai jäsenhintaan kaikkiin Erikeepperin tapahtumiin

Kannatusjäsenen maksuohjeet:

Maksun saaja: Erikeepperi ry
Tilinumero: IBAN FI59 4730 0010 2920 67
Viestikenttä: Oma nimi, kotipaikkakunta
Summa: 15 €

*Sekä opiskelijoille tarkoitettu varsinainen jäsenyys että kannatusjäsenyys maksavat 15 euroa ja ovat voimassa 7 vuotta. Varsinainen jäsenyys ei siis pääty automaattisesti valmistumisen jälkeen – jos olet esim. liittynyt fuksivuonnasi jäseneksi ja valmistut viidessä vuodessa, on jäsenyytesi voimassa vielä kaksi vuotta valmistumisen jälkeen.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää alumnitoimintaan liittyen, voit olla yhteydessä Erikeepperin alumnivastaavaan sähköpostitse alumnit@erikeepperi.fi