Helsingin yliopiston erityispedagogiikan opiskelijoiden ainejärjestö

Tapahtumat

Erikeepperi järjestää jäsenilleen erilaisia virkistystapahtumia, jotka edistävät omalta osaltaan tutustumista, rentoutumista, yhdessäoloa sekä vertaistuen saamista opiskeluun. Tapahtumia on laidasta laitaan, joten jokaisen makuun pitäisi löytyä jotain – piti sitten biletyksestä, urheilusta tai ajankohtaisten asioiden puimisesta! 

Syksy on ollut tapana aloittaa uusien ja vanhojen illalla, jossa fuksit ja vanhemmat opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa. Muita perinteisiä tapahtumia ovat mm. huippuhauska Kämppäappro sekä eri teemoilla toteutetut sitsit. Tähän hauskuuteen tulette siis varmasti törmäämään jatkossakin! Erikeepperin kulttuuri- ja liikuntavastaava puolestaan suunnittelee kulttuuriin ja liikuntaan liittyviä tapahtumia. Hauskanpidon ja rennon oleskelun lisäksi Erikeepperi järjestää tapahtumia, joissa pohdiskellaan opiskeluun liittyviä asioita. Hyvänä esimerkkinä tällaisista tapahtumista ovat käytäväkahvit. Erikeepperi järjestää myös omaan alaamme liittyviä koulutuksia ja luentoja. Kevät huipentuu kaikkein suurimpaan tapahtumaan eli vuosijuhliin, joissa juhlistetaan Erikeepperin vuosipäivää.

Omien tapahtumiensa lisäksi Erikeepperi tekee aktiivista yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa ja osallistuu erityisesti Conduksen järjestämiin tapahtumiin (kuten fuksiaisiin ja Amazing Raceen), SOOLin Talvipäiville sekä kaikille opiskelijoille yhteisen vapun viettoon. Erilaiset tapahtumat ovatkin mainio tilaisuus ystävystyä ja verkostoitua myös muiden alojen opiskelijoiden kanssa.

Haluatko auttaa tapahtumien suunnittelussa tai toetuttamisessa? Onko sinulla rutkasti ideoita, intoa askarrella tai kokkaushalua? Liity Erikeepperin toimihenkilöksi! Toimihenkilönä pääset hallituksen toimintaan mukaan ja toteuttamaan omia visioitasi tapahtumissa ja esimerkiksi vuosijuhlien järjestämisessä. Liity alla olevasta linkistä mukaan matalankynnyksen hallitustoimintaan.

Toimihenkilöhakmeus 2023


Jos sinulle tulee kysymyksiä, ajatuksia tai ideoita tapahtumien suhteen, ota rohkeasti yhteyttä tapahtumavastaaviin tai muihin hallituksen jäseniin.